torsdag 3. februar 2011

Første kjøredag

Vi lurte på hvor vi skulle kjøre. Det eneste vi visste var at vi ikke skulle ta korteste veien hjem.
Vi startet turen med å kjøre halveis til Munchen. Her begynte det å bli kaldere og mer snø. Vi fant ut at vi måtte skifte retning. Med under middels karakter i Geografi og Heimkunnnskap tastet vi stedet Nice. Etter et par sekundder la det seg frem en spennede blå strek på kartet. Den blå streken la seg gjennom Østerike,Sveits Milano i Italia og Frankrike. Vårt forhold til bilen begynner allerede å bli personlig, derfor "spurte"vi SLS´en om den hadde lyst til å treffe likesinnede fra andre land som den kunne leke med. For eksempel Ferrari og Lamborgini. Ingen protester, posisjon bekreftet.
Nå er det flom og uvær i Australia. Snøstormer i Amerika. Egypt står i kok.
Derfor er det en selvfølge for oss at SLS´en fører oss over alpene tidlig i februar!
Forsikringen på bilen står jo på Johnny Danielsen i Bertel O Steen!
Løypa fører oss inn i Innsbruck, en plass der alle enten har ski på taket eller over skulderen. Deretter videre inn i Sveits.
Så i går kveld ankom vi Milano i SLS AMG!
Som vestlending var vi ikke husvarm med den italienske kjørestilen.
Her følte vi oss som ei høne inne i en revehi.
Nærmere beskrevet: Hvite Italinere i et revehi i Milano!
Midt inne i byen var det et ønske om en angreknapp inne i bil som kunne fått oss ut av byen fortere enn svint! Dette gikk egentlig greit. Vår forsiktige kjørestil gav respekt inne i byen.
Innbyggerene i Milano trudde vel det var en maktdemonstrasjon fra i vår side!





1 kommentar:

  1. Hei gutter :-)
    Vi forstår godt at dere koser dere. Ingen som er misunnelig her på jobb. Lurer på om dere har tenkt å komme hjem før sommeren. Videoen har vi sett flere ganger. Litt flaut å bli frakjørt av en likbil, men, men .... KOM HJEM SNART. PLEASE! Vi er så spent på å få se bilen. Ikke minst kjøre deg :-) Nyyyyt bilen og lykke til videre på turen. snakkes, AK

    SvarSlett